Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2017-12-15T11:35:50+00:00

Είμαστε δίπλα στον οδηγό

Από το 2011, το Epirus Truck Stop αποτελεί κομβικό σημείο στη στάση κάθε οδηγού, επαγγελματία ή μη.

Σε ένα τεράστιο χώρο, προσφέρουμε τις απόλυτες υπηρεσίες για όλους τους οδηγούς που χρειάζονται ακόμα και το παραμικρό για το ταξίδι τους.
Η πιο πρόσφατη προσθήκη στις εγκαταστάσεις μας είναι το πρατήριο υγρών καυσίμων AVIN το οποίο παρέχει βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης, LPG, πετρέλαιο θέρμανσης και διάφορα προϊόντα για τα οχήματα όπως λιπαντικά κ.α.

Στο εστιατόριό μας κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει πεντανόστιμα μαγειρευτά και φαγητά της ώρας ενώ μπορεί να απολαύσει τον καφέ του ή να πλοηγηθεί στο internet.

Το τμήμα μεταφορικής-φορτωτικής της εταιρίας μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με δυνατότητα μεταφοράς εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα.

Για όλους τους οδηγούς παρέχεται 24ωρο parking προσφέροντας στα μέγιστα την επιλογή της απόλυτης ξεκούρασης πριν συνεχίσουν το ταξίδι τους.

0ΧΛΜ
από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας
0ΧΛΜ
από την Εγνατία Οδό
0ΧΛΜ
από την Ιόνια Οδό
0ΩΡΕΣ
στη διάθεσή σας

Έμπειρο προσωπικό

Στην Epirus Truck Stop στηρίζουμε την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας στο απόλυτα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό που στελεχώνει όλα τα τμήματα της εταιρείας. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι εσείς, θα έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση από ανθρώπους που σέβονται και καταλαβαίνουν τις ανάγκες του ταξιδιώτη.

Με σεβασμό πάντα προς τους επαγγελματίες οδηγούς, έχουμε ειδικές προσφορές σε όλες μας τις υπηρεσίες που απευθύνονται σε όλους τους οδηγούς φορτηγών και λεωφορείων.

Δείτε τις υπηρεσίες μας

Πρατήριο AVIN

Βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης, πετρέλαιο θέρμανσης, LPG, λιπαντικά και άλλα προϊόντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Μεταφορική Αποθήκευση

Μεταφορές δεμάτων σε όλη την Ελλάδα με ασφάλεια και συνέπεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Parking Φορτηγών

Τεράστιος χώρος στάθμευσης για φορτηγά και αυτοκίνητα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Πλυντήριο Λιπαντήριο

Επαγγελματικό πλύσιμο φορτηγών και κάθε είδους οχήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Εστιατόριο Καφετέρια

Μαγειρευτά, πεντανόστιμα φαγητά και καφεδάκι για μεγάλα ταξίδια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…